این مرکز در فروردین 1374فعالیت خودرا آغاز کرد .ودرسه رشته فرهنگی ،هنری وادبی مشغول بکار بود که بعداز چندسال درسال 1392مربی هنری انتقالی گرفت و از مرکز رفت و هم اکنون در رشته های فرهنگی و ادبی و خوشنویسی مشغول بکار میباشیم.

این مجموعه دارای 14406جلد کتاب و درفضای 1000متری و دارای دو سالن کودک و نوجوان و 4کلاس مجزا میباشد وبا وجود گذشت26سال قدمت هنوز سالن آمفی تئاتر ندارد.

 

خدمات مرکز:کارگاههای ادبی و خوشنویسی برای گروههای سنی کودک و نوجوان 7تا17سال دایر میباشد و کلیه فعالیتها ی فرهنگی  و مذهبی و علمی با کمک مربی مسئول و مربی فرهنگی اجرا میشود .همچنین تابستان بعلت ازدحام اعضا مربی کمکی نیز گرفته میشود.

اجرای فعالیتهای حقیقی و مجازی برگزار کارگاههای تخصصی و فعالیتهای فرهنگی ،هنری وادبی بصورت روزانه توسط مربیان اجرا میشود.

امکانات کارگاهی:متاسفانه مرکز فاقد سالن آمفی تئاتر میباشد .همچنین کارگاههای ادبی و هنری در کلاسهای مجزا برگزار میگردد .

روز و ساعات فعالیت:فعالیتها در روز های عادی ازساعت 7:30تا 13:30ولی بعلت وضعیت کرونابطور دورکاری واز ساعت 8تا13میباشد.روزهای زوج پسرها و روزهای فرد اعضا دختر در مرکز حضور داشتند.

پرسنل:مربی مسئول –مربی فرهنگی_ویک مربی ادبی و خوشنویسی و خدمات

شرایط عضویت:گروههای سنی 7تا17سال شهریه سالانه20000تومان  دوقطعه عکس

آدرس:گتوند ابتدای خ استقلال پارک لاله   تلفن:06136324211

مربی مسئول:مرضیه حسین زاده

اخبار مرکز:

 

  • 1400/08/19 - 09:10
  • تعداد بازدید: 5406
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری دومین جلسه هم‌اندیشی فرهنگی، ادبی شکست حصر سوسنگرد

دومین جلسه هم‌اندیشی همایش فرهنگی، ادبی 26 آبان سالروز شکست حصر سوسنگرد در سالن اجتماعات اداره کل حفظ آثار دفاع مقدس خوزستان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، دومین جلسه هم‌اندیشی همایش فرهنگی، ادبی، 26 آبان سالروز شکست حصر سوسنگرد با حضور مدیران کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و نهاد کتابخانه‌های عمومی خوزستان  در سالن اجتماعات اداره کل حفظ آثار دفاع مقدس استان برگزار شد.

سردار «عبدالرضا مرادحاجتی»‌ در ابتدای این جلسه، موازی عمل کردن نهادهای فرهنگی در حوزه دفاع مقدس را بزرگ‌ترین چالش فعالیت‌های این حوزه دانست و اظهار داشت: اگر همه زیر چتر بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس که متولی و مدعی‌العموم حوزه‌های مختلف عرصه دفاع مقدس است به تولید محتوا بپردازند و دست یاری این نهاد را برای همکاری در حوزه‌های گوناگون فرهنگی، هنری و ادبی بفشارند، شاهد انقلابی در فعالیت‌های ارزشی کشور و استان خواهیم بود.

وی افزود: در بحث کتاب، همه موظف ایم که با نهاد کتابخانه‌های عمومی همکاری کنیم یا در بحث کودک و نوجوان باید به راهبردهای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان احترام بگذاریم و در رأس این‌ها باید در حوزه فرهنگ و هنر نیز مشارکت خوب و گسترده‌ای با فرهنگ و ارشاد اسلامی داشته باشیم تا خروجی همکاری‌ها، فنی و کاربردی باشد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خوزستان گفت: بی‌شک باید برای ورود دانشجویان و دانش‌آموزان به کتابخانه‌ها و خواندن آثار حوزه دفاع مقدس، آن‌چنان جذبه ایجاد کنیم که این امر محقق شود ولی در صورت عدم تحقق چنین راهبردی، ملزم به این هستیم که به خواسته و ذائقه نسل امروز احترام گذاشته و محتوای ادبی‌مان را در قالب‌های نوین در اختیار آن‌ها قرار دهیم.

سردار مرادحاجتی متذکر شد: تولید کتاب‌های صوتی، کتاب دیجیتال و نصب نرم‌افزارها و اپلیکیشن های مختلف در حوزه‌های مختلف و به خصوص دفاع مقدس از ضروریات جامعه امروز است که باید بدان توجه کنیم.

در ادامه این جلسه مدعوین به اظهار نظر در خصوص چگونگی اجرای برنامه فرهنگی، ادبی سالروز شکست حصر سوسنگرد پرداختند و خواهان انجام برنامه های مشترک دیگری در قالب تقویم فرهنگی، ادبی استان خوزستان شدند.

همایش فرهنگی، ادبی 26 آبان با افتتاح کتابخانه تخصصی دفاع مقدس، رونمایی از 41 عنوان کتاب تازه منتشر شده حوزه دفاع مقدس استان خوزستان و تجلیل از 41 نویسنده و پژوهشگر دفاع مقدس سراسر استان در محل کتابخانه مرکزی اهواز برگزار می‌شود.

 

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت